Medarbetare

Här är vårt gäng av enkla och ärliga människor som gillar att dela med sig av vår samlade kunskap och ställa sin kompetens på sin spets i utmanande projekt. Vi tror att vår grundinställning till vårt yrke i kombination med utbildning och erfarenhet gör att våra leveranser håller hög standard, kvalité och arbetsglädje. Vill du bli en av oss?

Magnus Andersson

När du går förbi vårt kontor, titta upp- sannolikheten är stor att du kommer se en stilsäker herre stå med handen på hakan och en drömsk blick titta ut över torget. Stör ej, det är Magnus och han är superfokuserad och löser problem.

Andreas Gillberg

Andreas är vår fantastiska front-endare! Med en bakgrund som grafiker och speldesigner bidrar han med det där lilla extra. En härlig kille som har flyttat ner till vackra Skåne, och det är vi så glada för.

Johnny Hansson

Vår glada, härliga Johnny från skogarna i norr. Världsmästare på att äta glass och att programmera. Ingen utmaning är för stor för Johnny, om det så gäller programmering eller att hålla tal på ett japanskt bröllop!

Nathan Härdig

Snabblärd Lundabo som talar stockholmska. Gillar att ha många bollar i luften och det finns inte mycket som han inte klarar av. Säljkung som äger inom projektledning och frontendutveckling. Han är aldrig långt ifrån ett skratt och en fantastisk kollega.

Peter Iderup

Presis storfiskare, mannen som talar med tumlare. Stabil och mjuk arbetskompis med det finurliga flinet som gärna utvecklar appar. Får gärna spö, vill inte använda nätet (när han fiskar)... När Peter inte stylar med sin mångåriga förmåga så flyter han runt i sin pool eller bygger på huset. Peter. är. så. himla. grym.

Richard Pauly

Världens bästa Richard är en klippa som förutom att vara en duktig utvecklare verkligen vet hur man lyser upp tillvaron för alla andra. Han har sett till att vi har en rejäl discobelysning på vårt kontor! Förutom detta så springer han milen barfota, lagar all mat från grunden och är ett livs levande uppslagsverk. Vår superhjälte!

Andreas Olofsson

Andreas, vår morgontrötta och hungriga kille som äter utmaningar till frukost i kombination med kaffekonsumering. Med sin nyfikenhet slukar han nya tekniker och i en otrolig fart och det är så roligt att vara med i hans utveckling. Mottot är "Det har jag aldrig provat, så det klarar jag säkert!"- och ofta är det precis så.

Sebastian Persson

Inbiten lundabo som lugnt och sansat löser våra problem. Förutom att vara en vass .Net -utvecklare är Sebastian också en hejare på handboll. Numera har bollen flyttat ner en bit och fotboll är det som spelas mest.

Magnus Ryberg

Magnus är en härlig tvåbarnsfader som bidrar till vår goda stämning. När han inte tar hand om barn eller skänker glädje på kontoret arbetar han med sina sidohobbys, bland annat balkongprojektet: spannar fulla med egenodlade godsaker!

Johan Weitner

Presis kändis! Turnétiden med bandet ligger bakom och det är vi glada för! Förutom att vara en grym kollega så slåss våra projekt om Johan, alla vill ta del av hans superkodarkrafter.

Mortimer Henningsson

Genialisk frontend-timmis med fart i kängorna! Mortimer är en genuin Lundaknake med uppväxt, studier och spexande i ryggen. När han inte är på kontoret pluggar han Nationalekonomi och Systemvetenskap. En riktig Presisimer!

Oscar Andersson

Oscar är vår säkerhetsguru och .net-utvecklare! Han har en förkärlek till snabba bilar, bygga roliga tekniska mojänger och spännande projekt. Oscar är mannen som alltid har det man själv glömde. En adapter för italienska vägguttag, förlägningskablar eller kanske tandkräm, han har det i bakfickan! En fantastisk kollega som brinner för att hjälpa våra kunder skapa säkra och stabila lösningar!

Jakob Thomasson

Jakob är vårt energiknippe och har även kontorets längsta skägg! Oerhört engagerad och hjälpsam utvecklare samt snappar upp allt han ser och hör. Ger alltid dubbelt av vad han får och vi är oerhört glada av att ha honom på Presis. Ytterligare en bedrift är nivån på decibelskalan han lyckas uppnå vid nysningar. Boom!

Johan Svensson

Vår fantastiska miljöhjälte och härliga, kompetenta kollega. Med sitt människoengagemang, lugn och härliga skratt lyser han upp vilken dag som helst. Johan får dessutom finfina referenser från utvecklingsprojekten han deltar i!

Andy Törnquist

Andy är vår älskvärda säljare. Levererat från dag ett och är oerhört duktig på att presentera Presis. Som den Coldplayfantast han är passar ingenting bättre än att beskriva honom som den stjärnan som lyser starkast in a sky full of stars!

Mikael Saras

Vår fantastiska Mikael är ett underbart tillskott till Presis. En man som inte är rädd för utmaningar eller förändring, vilket bevisas då han vågat flytta från Malmö till Eslöv samt sadlat om från regionchef på erkänd videouthyrningskedja till eminent utvecklare! Alla arbetsplatser borde ha en Mikael!

Philip Leufstedt

Philip, vår grova skåning kom in och tog Presis & kund med storm! Driftig entreprenör och fantastisk programmerare, han är dessutom den enda Presisare som ligger i en nivå över korpen. Vi är otroligt glada för att Philip är hos oss.

Kalle Bornemark

Kalle är timmis på Presis, parallellt med sina studier efter att ha levererat i världsklass under Traineeprogrammet 2016. En riktigt skön kille som älskar sin katt och är Presis andra kändis! Med sin DJ-talang har han spelat på klubbar runt om i världen bl.a. Las Vegas, Wien och Prag.

Kristian Lindström

Kristian blev en Presisare efter att ha deltagit i vårt traineeprogram år 2016. Med sin mjuka, lugna framtoning och finurlighet tog han våra hjärtan med storm. Att Kristian dessutom har ett otroligt öga för användarvänlighet och trollar fram fina lösningar som både är fagra och prestandamässigt fantastiska är en härlig plusmeny!

Rose Reid

Mer info kommer... :)

046-590 08 80