Om oss

Presis är en nytänkande IT-byrå i en konservativ bransch. Vi bygger hållbara webblösningar till företag i hela Sverige och har innovativa, flexibla processer för att garantera projekt i världsklass med full spårbarhet.

Service

Basen för vår relation till kunden är vår starka servicekänsla. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa kundens problem och arbetar öppet, ärligt och enkelt. Vi ger kunden snabba och korrekta svar och levererar alltid med hög kvalité. Vårt arbetssätt gör oss till en pålitlig partner som fungerar som en tillgång och ett stöd för kunden!

Tillit

Vi rekryterar öppna och ärliga människor med viljan att utveckla sitt genuint tekniska intresse. Med ett aktivt utvecklingsarbete och en frikostig och rättvis policy för pensioner och friskvård vill vi skapa en trivsam och trygg arbetsplats som främjar gemenskap, hälsa och omtanke.

Hållbarhet

Ett aktivt miljöengagemang är en viktig del av vår företagskultur och affärsmodell. Ledorden för engagemanget är ”Tänk globalt, agera lokalt”. Vi för ett långsiktigt miljöarbete på arbetsplatsen och sponsrar lokala miljöprojekt. Vi agerar globalt genom Presis miljöfond som investerar hälften av sina tillgångar i globala miljöprojekt.

046-590 08 80