HiQ Skånes Traineeprogram sommaren 2017!

Vill du få chansen att arbeta, utveckla och fortbildas under en sommar med oss? Nu söker vi deltagare till vårt Traineeprogram som går av stapeln nu i sommar. Vi söker öppna och ärliga människor med viljan att utveckla sitt genuint tekniska intresse. 

Om Presis

Presis är en nytänkande IT-byrå i en konservativ bransch. Vi bygger hållbara webblösningar till företag i hela Sverige och har innovativa, flexibla processer för att garantera projekt i världsklass med full spårbarhet.

Med ett aktivt utvecklingsarbete och en frikostig och rättvis policy för pensioner och friskvård vill vi skapa en trivsam och trygg arbetsplats som främjar gemenskap, hälsa och omtanke.

Ett aktivt miljöengagemang är en viktig del av vår företagskultur och affärsmodell. Ledorden för engagemanget är ”Tänk globalt, agera lokalt”. Vi för ett långsiktigt miljöarbete på arbetsplatsen och sponsrar lokala miljöprojekt. Vi agerar globalt genom Presis miljöfond som investerar hälften av sina tillgångar i globala miljöprojekt.

Om Traineeprogrammet

Som deltagare så kommer du att få arbeta med riktig utveckling, i skarpa projekt. Samtidigt får du utbildning och handledning av våra duktiga utvecklare. Du kommer tillsammans med övriga programdeltagare ingå i ett Scrum-team som arbetar agilt och ha stöd av en certifierad Scum Master genom hela programmet.

Du kommer att lära dig roliga, moderna och konkurrenskraftiga tekniker. Du får genomgå en utvärdering som hjälper dig att identifiera din inlärningsstil så att vi på bästa sätt kan garantera att vi erbjuder dig det stöd som bäst matchar din inlärningsstil. Tekniker du kommer att stöta på är bland annat C#, ASP.NET Web API, JavaScript, React, SQL Server, Azure, SASS och git. Om du redan har erfarenhet av någon av dessa tekniker idag är det ett plus, men det viktiga är att du har viljan att lära dig. Dessutom kommer du få chansen att förbättra dina skills i MarioKart och Fifa :)

Till hösten hoppas vi att du är sugen på att söka anställning hos oss. Antingen heltid eller några timmar i veckan beroende på hur din studiesituation ser ut. Förra året erbjöds samtliga deltagare på traineeprogrammet anställning!

När?

Traineeprogrammet börjar den 12 juni och avslutas 7 juli.

Sista ansökningsdag är 9 april.

Schema

Nedan ser du ett preliminärt schema. Vi kommer att justera det så att det passar dig och de övriga deltagarna när vi väl sätter igång.

Schema

Hårt arbete...

"Presis är ett it-bolag som funnit en unik spinn på företagskultur. När Presisarna inte gör kunder lyriska med innovativa applikationer och magisk kod, spelar de Mario Kart från färgglada fatboys. Fokus blandas med lekfullhet och humor. Det finns en värme här som möter dig redan vid tröskeln. Kontoret är ett fönster mot branschen under it-bubblans glada dagar" - så beskriver Linus Jonkman oss. Linus är organisationskonsult, beteendevetare och författare av Årets HR bok 2013 "Introvert". Läs hela artikeln om Presis här:

En arbetsgivare som ingen annan!

Att vi arbetar hårt med kompetensutveckling. Det är ett löfte som vi, med genomarbetade processer, utövar varje dag i mindre eller större utsträckning. Vårt prisade arbete uppmärksammades år 2013 när vi vann Competensumpriset. Kika gärna in på här på Competensum för att ta del av panelens motivation. 

med mjuka värderingar.

Om en bortser från de för oss självklara delarna som härliga frukostar på fredagsmorgnar, frysen full av sommarglass, fredagsölen, spelkvällar och PIF aktiviteter (Presis idrotts förening) så är vi en IT-byrå som förespråkar prestigelös relation inom personal. Nyfikenhet och glädje i arbetet är exakt så vi leder och beskrivs i Personal & Ledarskaps artikel om vår företagskultur. Öppna kontorslandskap, glada färger och otroliga kommunikationskanaler mellan de som är ute på spännande uppdrag hos kund, sitter på kontoret eller annan önskad plats.

Presis kultur är unik, och det är någonting vi är grymt stolta över. 

 
046-590 08 80