labs

- skapa prototyp med oss på två dagar. Du får uppleva vår utvecklingsprocess, lära känna våra presisare och se om vårt unika arbetssätt passar er.

Framgång planeras

Vi lyssnar in era idéer, tittar på era skisser och bokar de bästa möjliga presisarna för uppgiften. Vi skapar en plan till er samt gör de tekniska förberedelserna - allt för att snabbt komma in i roliga laboreringsfasen.

Tempot skapar resultat

Vi inleder med korta presentationer och på en timme är arbetet igång med utveckling, korta leveranser, demos, diskussioner, snabba beslut samt löpande utvärderingar - så att vi håller riktningen mot önskat resultat.

Beslut skall mogna

Eftertanke och reflektion krävs innan investeringsbeslut. Ni tar prototypen med er hem för att vrida, vända, testa och låta besluten mogna. Vi finns tillgängliga för frågor - för vi är måna om att ni investerar rätt. Läs om framgångarna.

Våra kompetenser

if(presisare.isHappy()) {
    console.log('Happy!');
}

Frontend

Vi har ett antal kärnkompetenser som vi jobbar med i de flesta av våra utvecklingsprojekt oavsett om det är Labs, webbutveckling eller systemvård. De viktigaste är i dagsläget dessa, AngularJS, HTML5, CSS3, LESS

Vi har även stor kunskap inom jQuery och andra ramverk t.ex. Twitter Bootstrap och Pure.css. Det finns mängder med kompetenser i organisationen utöver dessa, om det är så att ni söker något speciellt så är det bara att höra av sig till oss och se om vi har just det du behöver hjälp med!

SELECT * FROM presis
WHERE mood = 'happy'

Backend

Vid backendutveckling fokuserar vi på microsoftteknologier, de vi huvudsakligen jobbar med är följande, Microsoft SQL Server, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, SignalR, Rest API

När vi bestämmer vilka tekniker vi vill använda i ett projekt så är den viktigaste riktlinjen hållbarhet, vi implementerar trygga långsiktiga lösningar och ser till att använda beprövade och stabila tekniker för att hålla nere kundens kostnader.

Vill du förverkliga din idé?

Det är fantastiskt roligt att lyssna in människor och deras idéer. Skicka in dina kontaktuppgifter eller ring oss på 046 590 08 80 så svarar vi på dina frågor. Vi planterar ett träd från dig vid en mötesbokning. Kan vi inte hjälpa dig kan vi säkert hjälpa dig med rätt kontakter.

046-590 08 80